Bakermat Kaas

Smaakvol in combinatie met witte wijnSmaakvolle borrelkaasIdeaal voor ovengerechtenSmaakvol in de kaasfondueEenvoudig te raspen

Bakermat
Kaas van de boerderij zoals het vroeger was.

Terug naar onze bakermat: laat u verrassen door de authentieke smaak van deze unieke Kaas van de boerderij. Bakermat kaas wordt in speciaal ontwikkelde rijpingskamers minimaal twee maanden gerijpt, waardoor een natuurlijke korst ontstaat en de kaas haar pittige karakter krijgt. De kaas leent zich uitstekend voor fondue en raclette, maar is ook heerlijk als blokje bij de borrel of op de kaasplank.

Herkomst melk en productie Nederland
Melksoort Koemelk
Melktype Gethermiseerd
Keurmerken Weidemelk
Vetaanduiding 50+
Rijping 2-3 maanden
Model Plat cilindrisch met hoekige randen 6 kg
Allergenen Bevat: KOEMELK,
mogelijk sporen van LACTOSE

 

Terug naar het productoverzicht