Nieuw! Ambachtelijke bierkaas van de boerderij

Nieuw! Ambachtelijke bierkaas van de boerderij

Met trots presenteren wij onze bierkaas! Bij de ontwikkeling van deze kaas gingen we op zoek naar een lokale bierbrouwer die voor ons een geschikt bier wilde brouwen voor onze kaas. We gingen de samenwerking aan met brouwerij De Molen uit Bodegraven. Een ambachtelijke brouwerij met brouwers die hun vak verstaan. Samen maakten we deze bierkaas. Een toegankelijke stoere kaas, waaraan niks anders toegevoegd is dan De Molen’s Triple Heen & Weer bier. Geen kunstmatige geur- of smaakstoffen dus! Benieuwd naar deze kaas? Informeer naar de mogelijkheden, of plaats direct een bestelling.

Gethermiseerde koemelk
50+
Vegetarisch
Weidemelk
8 – 12 weken gerijpt
5 kg kanter model
geen conserveermiddelen (korst uitgezonderd)