De Producent

Boerenkaas GTS

De lekkerste Boerenkaas van Nederland!

Wij zijn dé leverancier voor ambachtelijke Boerenkaas, maak kennis met ons uitgebreide assortiment. Niet gevonden wat u zocht? Wij verzorgen ook maatwerk, een kruidenmelange afgestemd op uw wensen. Tevens kunnen de kazen voorzien worden van ons of uw eigen label. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft het Europese Gegarandeerde Traditionele Specialiteiten keurmerk (GTS).

Goudse Boerenkaas

Klassieke Goudse Boerenkaas, jong tot en met overjarig
Rauwe koemelk | 48+ | 1-12+ maanden gerijpt | 5 / 12 / 16 kg model

Stolwijker Boerenkaas

Boerenkaas met licht pittig karakter, oorspronkelijk afkomstig uit het plaatsje Stolwijk, net buiten Gouda
Rauwe koemelk | 48+ | 1-12+ maanden gerijpt | 12 / 16 kg model

Boeren Graskaas

Gemaakt van de melk waarbij de koeien in de wei hebben gegraasd. Alleen verkrijgbaar in het weideseizoen.
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 12 / 16 kg model

Boerenkaas met Bieslook en Paprika

Toevoegingen: bieslook, paprika, knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 kg model

Boerenkaas met Brandnetel

Toevoegingen: brandnetel, bieslook, ui, knoflook en peterselie
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 / 12 kg model

Boerenkaas met Fenegriek

Toevoegingen: fenegriek kruiden
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 5 / 8 / 12 kg model

Boerenkaas met Chili

Toevoegingen: rode chilipeper
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 5 / 8 kg model

Boerenkaas Il Produtore

Toevoegingen: zwarte olijven, knoflook, tomaat en oregano
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 / 12 kg model

Boerenkaas met Knoflook

Toevoegingen: knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 kg model

Boerenkaas met Komijn

Toevoegingen: komijnzaad
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 5 / 8 kg model

Boerenkaas met Kruidnagel

Toevoegingen: kruidnagelen
Rauwe koemelk | 48+ | 2-7 maanden gerijpt | 8 kg model

Boerenkaas met Mosterd

Toevoegingen: geel en bruin mosterdzaad, mierikswortel en ui
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 8 / 12 kg model

Boerenkaas met Olijfringen

Toevoegingen: zwarte olijfringen, tomaat, knoflook
Rauwe koemelk | 48+ | 8-12 weken gerijpt | 5 / 8 kg model

Boerenkaas met Olijf en Tomaat

Toevoegingen: zwarte olijven, knoflook en tomaat
Rauwe koemelk | 48+ | 6-12 weken gerijpt | 5 kg model

Boerenkaas met Peper

Toevoegingen: peper, paprika, knoflook, ui en gember
Rauwe koemelk | 48+ | 6-12 weken gerijpt | 8 / 12 kg model

Boerenkaas met Pestokruiden en pijnboompitten

Toevoegingen: fenegriek, basilicum, knoflook en pijnboompitten
Rauwe koemelk | 48+ | 4-10 weken gerijpt | 5 kg model

Boerenkaas met Ui en Knoflook

Toevoegingen: ui, knoflook en paprika
Rauwe koemelk | 48+ | 4-8 weken gerijpt | 8 kg model

Boerenkaas 20+

Rauwe koemelk | 20+ | 4-12 weken gerijpt | 12 kg kanter model

Boerenkaas 20+ met Kruiden

Toevoegingen: bieslook, paprika, knoflook, peterselie en ui
Rauwe koemelk | 20+ | 4-12 weken gerijpt | 12 kg kanter model

Leidse Boerenkaas

Toevoegingen: komijnzaad
Rauwe koemelk | 30+ | 1-12+ maanden gerijpt | 12 kg kanter model

Boerenkaas 30+

Rauwe koemelk | 30+ | 4-8 weken gerijpt | 12 kg kanter model

Het Gegarandeerde Traditionele Specialiteiten (GTS) logo is een keurmerk voor Boerenkaas. Deze kaas is altijd van rauwe melk gemaakt.

Het weidegang logo geeft aan dat de melk afkomstig is van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei grazen.