Kwaliteit

De kwaliteit van onze kaas wordt door strenge controle bewaakt en geoptimaliseerd

De Producent is een moderne en flexibele organisatie met een open en innovatieve visie op de (wereld)markt. De Producent heeft een eigen afdeling met een focus op markt trends. In eigen beheer worden nieuwe kaasproducten ontwikkeld voor eigen merken of private labels.

De solide traditionele en ambachtelijke aanpak, waarbij de toewijding bij de bereiding, liefde voor het vak en bovenal vakkennis maatgevend zijn, is de basis voor onze smaakvolle kwaliteitsproducten. Wij beheren de kwaliteit van onze producten met behulp van ons HACCP kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem. Onze locatie in Moordrecht is daarnaast BRC Food Safety en IFS Food gecertificeerd.

Het beheren van de kwaliteit begint bij de boer. Wij ondersteunen onze boeren in het hygiƫnisch werken en het beheersen van de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de melk wekelijks beoordeeld.

In ons pakhuis vindt kritische productcontrole plaats op binnenkomende goederen. Ook tijdens de rijping wordt de kwaliteit van de producten goed gecontroleerd. Wij laten regelmatig kazen onderzoeken op microbiologische kwaliteit.

Door een nauwkeurig digitaal traceerbaarheidssysteem kunnen onze producten snel getraceerd worden.

Download hier onze meest actuele certificaten:

BRCGS_CERT_FOOD_LOGO_RGB
BRC Food Safety
IFS logo wit
IFS Food