De Producent

Kwaliteit

Kaas van goede kwaliteit, dat is waar klanten voor terugkomen. Het beheersen van de kwaliteit begint al bij de boer. Onze kwaliteitsafdeling ondersteunt de boeren in het productieproces, het hygiënisch werken en de controle op grondstoffen en eindproducten. De kwaliteit van de melk en de kaas wordt regelmatig onderzocht. Tijdens de rijping controleren wij geregeld de textuur en smaakontwikkeling van de kaas.

Duurzaamheid

Onze boeren zijn allemaal weidegang gecertificeerd. Dat betekent dat de koeien in de zomer lekker in de wei lopen, goed voor de koe en dus ook goed voor de kaas!

Daarnaast heeft De Producent geïnvesteerd in een nieuw duurzaam pakhuis in Moordrecht. Door efficiënte warmteterugwinning, LED verlichting en een duurzaam luchtbehandelingssysteem beperken we de uitstoot.

Certificaten

De kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten borgen wij met onze BRC certificering. Ook zijn wij SKAL (biologisch) en Weidegang gecertificeerd en zijn we geregistreerd bij Registrar Corp (voor export USA). Download hier onze certificaten.