De Producent

Nieuws

Vacature: Operator kaasbehandelingslijn (32-40 uur/week)

Coöperatie De Producent is al meer dan 100 jaar een coöperatie van boeren kaasmakers, voornamelijk uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart. Wij werken met zo’n 35 collega’s in ons mooie nieuwe pand op het industrieterrein Gouwe, waar we onze ambachtelijke boerderijkaas rijpen en onderhouden. Functieomschrijving: Tot je taken behoort …

Proef de herfst!

Een nieuw seizoen, maar ons vertrouwde recept. Het is weer tijd voor onze heerlijke herfstkaas! Een ambachtelijke kaas van de boerderij met pompoen, bospaddestoelen en peper. De eerste kazen liggen al te rijpen in ons pakhuis en zijn verkrijgbaar vanaf week 36 in 8 kg model.

Sedurre in een (nieuw) jasje

Vanaf heden zal onze Sedurre kaas met een grijs roketiket uitgeleverd worden. Door een gewijzigde wetgeving is de in de coating gebruikte kleurstof E171 niet meer toegestaan in levensmiddelen. Omdat er op dit moment nog geen goede alternatieve coating verkrijgbaar is en we de uitstraling zoveel mogelijk gelijk willen laten, …

Graskaas in aantocht!

Met de komst van de lente is ook de graskaas in aantocht. Ieder jaar kijken vele consumenten hier weer naar uit! Maar waarom? Wat is graskaas en wat maakt deze kaas bijzonder? Bij de meeste boeren in Nederland lopen de koeien in het zomerseizoen buiten in de wei en grazen …

Cum Laude Awards 2023

Ook dit jaar was De Producent weer hoofdsponsor van de nationale Cum Laude Awards. De leden van De Producent vielen dit jaar weer flink in de prijzen! Zo behaalde Kaasboerderij Boer Bas met hun Boerenkaas Oud en Kaasboerderij Verweij met hun Gerookte Kaas van de boerderij platina met 96 resp. …

De lente is in aantocht!

De eerste lentekazen zijn weer gemaakt. Dit jaar hebben we deze heerlijke kruidige kaas ook in 25 kg model verkrijgbaar. Deze kazen worden allen handmatig op de boerderij gemaakt. Tijdens de bereiding wordt honingklaver, lente-ui, bieslook en roze peperbes aan de kaas toegevoegd. In ons pakhuis wordt de kaas jong …