Vacature: Operator kaasbehandelingslijn (32-40 uur/week)

Vacature: Operator kaasbehandelingslijn (32-40 uur/week)

Coöperatie De Producent is al meer dan 100 jaar een coöperatie van boeren kaasmakers, voornamelijk uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart. Wij werken met zo’n 35 collega’s in ons mooie nieuwe pand op het industrieterrein Gouwe, waar we onze ambachtelijke boerderijkaas rijpen en onderhouden.

Functieomschrijving:

Tot je taken behoort het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot de rijping en onderhoud van kaas in het pakhuis. Met een heftruck/reachtruck plaats je kaas vanuit het pakhuis op de behandelingslijn waar de kaas gecoat wordt en houd je de controle op de kwaliteit en het proces. Je wordt uiteraard in de eerste weken door een ervaren collega ingewerkt om de lijn te bedienen.

Je verhelpt zelfstandig kleine storingen of schakelt de technische dienst of bedrijfsleider tijdig in. Je bent verantwoordelijk voor het hygiënisch werken aan een schone lijn en schone omgeving en voor het efficiënt draaien van de lijn. Je werkt in een 2-ploegendienst (6.00-15.00 en 15.00-24.00).

Wie zoeken wij?

  • Minimaal VMBO opleiding of aantoonbare food-ervaring
  • Het bezit van een heftruckcertificaat (bij voorkeur reachtruck)
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Beheersing Nederlandse (of Engelse) taal

Wat bieden wij?

Coöperatie De Producent is een prettige, informele organisatie, biedt arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor kaaspakhuizen en biedt uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@deproducent.nl . Vermeld hierbij duidelijk de functietitel “Operator kaasbehandelingslijn” in het onderwerp van de e-mail. Geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie, tot snel!