Wij hebben een breed productassortiment. Niet alleen wordt de kaas door tientallen verschillende kaasmakers gemaakt, ook hebben we meer dan tien verschillende modellen, diverse kruidenrecepten, volvette en magere kazen en kazen gerijpt tot verschillende leeftijden. U vindt hier onze specialiteiten en onze meest gangbare en beschikbare boerderijkazen. Maar informeer gerust naar ons volledige uitgebreide assortiment en de mogelijkheden voor kazen op maat. Wij kunnen ook met u samenwerken in de ontwikkeling van nieuwe soorten.

Wat is het verschil tussen Boerenkaas en Kaas van de boerderij?

Beide kazen worden gegarandeerd op ambachtelijke wijze op de boerderij gemaakt.

Boerenkaas is daarnaast een beschermde naam (GTS keurmerk) en wordt altijd van rauwe melk gemaakt. De bond van boederijzuivelbereiders en het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) houden toezicht op de authenticiteit van het product.

Kaas van de boerderij staat ook onder toezicht van de bond en het COKZ, maar de melk mag bijvoorbeeld ook gethermiseerd of gepasteuriseerd worden.