Ontdek onze specialiteiten! Unieke kazen met elk een eigen karakter en smaak.

Bierkaas
Stoere bierkaas van de boerderij

Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 8 – 12 weken gerijpt | 5 kg kanter model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd) | vegetarisch
Tartufo
Truffelkaas van de boerderij 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 / 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Tartufo geit
Op de boerderij gemaakte geitenkaas met truffel
Geitenmelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Gatenkaas
Oer Hollandse gatenkaas van de boerderij 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4-8 weken gerijpt | 12 kg model
Herfstkaas
Kaas van de boerderij met herfstmelange 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 12 weken gerijpt | 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Winterkaas
Kaas van de boerderij met wintermelange 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 12 weken gerijpt | 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Lentekaas
Kaas van de boerderij met lentekruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 12 weken gerijpt | 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Zomerkaas
Kaas van de boerderij met chimichurri kruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 12 weken gerijpt | 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Stolwijker Boerenkaas
Authentieke Stolwijker Boerenkaas

Koemelk | rauw | 48+ | 1-12+ maanden gerijpt | 12/16 kg model (ook gethermiseerd verkrijgbaar)
Notenkaas
Kaas van de boerderij met walnoot en hazelnoot 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 of 8 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Geitenkaas met noten
Boerderijkaas van geitenmelk met walnoot en hazelnoot
Geitenmelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Aspargio
Kaas van de boerderij met asperge 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4-10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Karizo
Kaas van de boerderij met chorizo kruiden en truffel 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4-10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Karizo geit
Op de boerderij gemaakte geitenkaas met chorizokruiden
Geitenmelk | gethermiseerd | 50+ | 4-10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Smokehouse Cheese
Gerookte kaas van de boerderij 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 8-20 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Sedurre
Kaas van de boerderij met Italiaanse kruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 8-12 weken gerijpt | 12 kg model
Pesto Tradizionale
Kaas van de boerderij met groene pestokruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Pesto Piccante
Kaas van de boerderij met rode pestokruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Lavanda
Kaas van de boerderij met lavendel 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4 – 10 weken gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)
Masal
Kaas van de boerderij met Oosterse ras-el-hanout kruiden 
Koemelk | gethermiseerd | 50+ | 4-7 maanden gerijpt | 5 kg model | zonder conserveermiddelen (korst uitgezonderd)

Het Gegarandeerde Traditionele Specialiteiten (GTS) logo is een keurmerk voor Boerenkaas. Deze kaas is altijd van rauwe melk gemaakt.

Het weidegang logo geeft aan dat de melk afkomstig is van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei grazen.

Deze kaas wordt gemaakt met microbieel stremsel en is daarmee helemaal vegetarisch.