Vacature: Kwaliteitsmanager (32-40 uur/week)

Vacature: Kwaliteitsmanager (32-40 uur/week)

Coöperatie De Producent is al meer dan 100 jaar een coöperatie van boerenkaasmakers, voornamelijk uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart. Wij werken met zo’n 35 collega’s in ons mooie nieuwe pand op het industrieterrein Gouwe Park, waar we onze ambachtelijke boerderijkaas rijpen en onderhouden.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Kwaliteitsmanager om ons team te versterken. Als Kwaliteitsmanager ben je eindverantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteitsnormen van onze ambachtelijke boerenkaasproducten. Je geeft leiding aan de kwaliteitsmedewerker(s). Je bent onderdeel van het Management Team. Je werkt samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de geldende voorschriften en normen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het organiseren van kwaliteitscontroles op grondstoffen, handelsartikelen en eindproducten.
 • Leidinggeven aan de kwaliteitsmedewerker(s).
 • Het onderhouden van het kwaliteitshandboek.
 • Monitoren van de productieprocessen om de naleving van kwaliteitsnormen te waarborgen.
 • Het beoordelen van kwaliteitsproblemen en verbeteringsvoorstellen.
 • Rapporteren van kwaliteitsgegevens aan het Managementteam.

Functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding in voedingsmiddelentechnologie.
 • Ervaring in een leidinggevende rol.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie binnen de voedselindustrie, bij voorkeur zuivel.
 • Kennis van kwaliteitsnormen en -systemen (BRC & IFS).
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamspirit.
 • Analytisch denkvermogen en oog voor detail.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een boeiende werkomgeving. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de kwaliteit van onze ambachtelijke boerenkaasproducten en de groei van onze coöperatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@deproducent.nl . Vermeld hierbij duidelijk de functietitel “Kwaliteitsmanager” in het onderwerp van de e-mail. Geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie, tot snel!