Vacature: Kwaliteitsmedewerker (32-40 uur/week)

Vacature: Kwaliteitsmedewerker (32-40 uur/week)

Coöperatie De Producent is al meer dan 100 jaar een coöperatie van boerenkaasmakers, voornamelijk uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart. Wij werken met zo’n 35 collega’s in ons mooie nieuwe pand op het industrieterrein Gouwe Park, waar we onze ambachtelijke boerderijkaas rijpen en onderhouden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Kwaliteitsmedewerker om ons team te versterken. Als Kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteitsnormen van onze ambachtelijke boerenkaasproducten. Je zult rapporteren aan de Kwaliteitsmanager en samenwerken met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de geldende voorschriften en normen.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles op grondstoffen, handelsartikelen en eindproducten.
  • Monitoren van de productieprocessen om de naleving van kwaliteitsnormen te waarborgen.
  • Identificeren van kwaliteitsproblemen en het voorstellen van verbeteringen.
  • Rapporteren van kwaliteitsgegevens aan de Kwaliteitsmanager en andere relevante belanghebbenden.

Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding in voedingsmiddelentechnologie.
  • (Enige) ervaring in een vergelijkbare functie binnen de voedselindustrie, bij voorkeur zuivel.
  • Kennis van kwaliteitsnormen en -systemen (BRC & IFS).
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamspirit.
  • Analytisch denkvermogen en oog voor detail.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een boeiende werkomgeving. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de kwaliteit van onze ambachtelijke boerenkaasproducten en de groei van onze coöperatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@deproducent.nl . Vermeld hierbij duidelijk de functietitel “Medewerker Kwaliteit” in het onderwerp van de e-mail. Geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie, tot snel!