Zomerkaas met Argentijnse Chimmichurri kruiden

Zomerkaas met Argentijnse Chimmichurri kruiden

Voor aankomende zomer hebben we een heerlijke nieuwe seizoenskaas ontwikkeld: Kaas van de boerderij met Chimmichurri kruiden. De kaas bevat een een heerlijke kruidenmix met onder andere gerookt paprikapoeder, peterselie, tijm, bonenkruid en oregano. Chimmichurri is een saus of marinade die vaak in de Argentijnse keuken gebruikt wordt bij gegrild vlees. De naam zou afkomstig zijn van Jimmy McCurry, een Ier die zich in de 19e eeuw inzette voor de onafhankelijkheid van Argentinië. De kruiden doen het ook uitstekend in onze kaas!

Type melk

Koemelk

Proces

Gethermiseerd

Vetgehalte

50+

Rijping

4 – 8 weken

Model

8 kg

Het weidegang logo geeft aan dat de melk afkomstig is van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei grazen.