De Producent

Nieuws

Zomerkaas met Argentijnse Chimmichurri kruiden

Voor aankomende zomer hebben we een heerlijke nieuwe seizoenskaas ontwikkeld: Kaas van de boerderij met Chimmichurri kruiden. De kaas bevat een een heerlijke kruidenmix met onder andere gerookt paprikapoeder, peterselie, tijm, bonenkruid en oregano. Chimmichurri is een saus of marinade die vaak in de Argentijnse keuken gebruikt wordt bij gegrild …

Cum Laude Awards 2022

Zaterdag 19 maart zijn de winnaars van de Den Besten Cum Laude Awards bekend geworden. De boeren van De Producent vielen flink in de prijzen! Zo behaalde kaasboerderij Schep platina met de Notenkaas en behaalde Veehouderij en Zuivelbedrijf van Erk platina met hun Belegen en Oude Kaas van de boerderij. …

Lentekaas in aantocht!

Hoewel het weer nog niet bepaald lente-achtig aandoet, is de lentekaas voor dit jaar al gemaakt! We hebben het recept voor de lentekaas verbeterd en de kaas ligt op dit moment te rijpen in ons pakhuis. De lentekaas is een heerlijke romige kaas van de boerderij met honingklaver, lente-ui en …

In memoriam Jacco Bot

Een zwarte periode voor De Producent.. Veel te vroeg en ontzettend onverwachts hebben wij afscheid moeten nemen van onze geliefde directeur Jacco Bot. Wij zijn dankbaar voor de 14 jaar dat hij aan het hoofd van ons bedrijf heeft mogen staan en we gaan zijn betrokkenheid, zijn humor en enthousiasme, …

Nieuw: winterkaas

Speciaal voor aankomende winter hebben we een heerlijke kaas van de boerderij geselecteerd. Onze winterkaas is een volvette kaas met warme specerijen zoals kaneel, kardemom en witte peper. Daarnaast bevat de kaas sinaasappelstukjes en echte glühwein! Na het beoordelen van deze kaas op verschillende rijpingsstadia kwamen we tot de conclusie …